Ligesom i artiklen om 10 sjove ting børn har sagt, har vi også samlet nogle virkelig uhyggeligt ting, børn har sagt til deres skræmte forældre.

Alle udsagn er fra vores læsere, og mange af dem ekstremt hårrejsende.

Det siges at børn og dyr fornemmer ting, og personer, som vi andre ikke kan se. Om det har noget på sig, skal vi lade være usagt, men disse udsagn er altså ret skræmmende…

1) En aften jeg puttede min 5 årige datter, kyssede og krammede hende godnat, og vente mig om for at gå ud, sagde hun.
‘Farvel mor’
Jeg blev først lidt paf, og sagde til hende. ‘Nej vi siger ikke farvel, vi siger godnat. Vi ses jo igen imorgen’
Hvortil hun, ganske skræmmende, svarede:
‘Det ved jeg godt mor. Men idag er det farvel’
Jeg bar hende ind i min seng så snart hun var faldet i søvn, og vogtede over hende hele natten.

2) En nat kom vores søn løbende ind i vores soveværelse, helt ude af sig selv. Vi forsøgte at få ham lidt til ro, men blev begge to mindst lige så skræmte, da han pludselig spurgte hvad det var for en mand, der sad og røg cigaretter ved vores spisebord.
Om morgenen, da vi talte med ham om det, kunne han stadig tydeligt huske at han havde set en mand, med blå overalls, sidde ved vores spisebord og ryge.

3) Jeg vågnede en nat ved at min mindste datter snakkede, og råbte inde fra sengen. Først kunne jeg ikke rigtig høre det, men da jeg fik hørt at hun råbte ‘nu går du altså ud fra mit værelse’ strøg jeg direkte derind. Jeg så selvfølgelig ingen, og tænkte hun snakkede i søvne. Men hun var lysvågen, og sagde til mig ‘Mor, kan du ikke godt få den mand til at gå ud fra mit værelse’ og pegede over mod vinduet…

4) Jeg passede for nylig min lille niece på 3 år, hun er et rent helved at få til at sove, og til sidst, da jeg blev lidt træt af at rende frem og tilbage, sagde jeg med hård stemme
‘NU SKAL DU ALTSÅ SOVE, MAJA’
‘Hvorfor?’ var hendes barnlige svar
‘Fordi det er sent, og tid til at små børn skal sove nu’
‘Hvad så med den der lille pige?’ Spurgte hun, og pegede ud i det tomme værelse.

Jeg lagde mig i sengen med hende, med koldsved ned ad ryggen.

5) Jeg passede engang min venindes dreng på 4 år vi hyggede og tegnede, men jeg blev lidt urolig da han pludselig tegnede manden med leen. Endnu mere urolig blev jeg da han sagde til mig ‘han fortalte mig jeg skulle tegne det. Han kommer efter dig. Gem dig’
Siden har jeg ikke passet ham. Han er fanme for creepy.

6) Min datter fortalte mig engang at hun havde en ven der boede i hendes skab. Hendes ven hed Anton og han var i fængsel fordi han havde skåret armene af sin mor.

7) ‘Mor, jeg har lovet manden der bor på mit værelse, at jeg tager et glad mælk med til ham’ Sagde min 5 årige datter en dag hun skulle i seng.
Jeg spurgte mere ind til hvad hun lige snakkede om. Og hun fortalte mig at der hver aften var en mand der vækkede hende, og lagde sig hos hende i sengen.
Han havde hvidt skæg, en kasket på, og lange gummistøvler.

Vi blev virkelig skræmte, da naboen en dag fortalte os at den tidligere ejer af huset, var vild med at fiske.

8) Vi skulle fortælle min fætter, at vores bedstefar var død. Han kiggede underligt på os og sagde ‘Hvorfor siger I det, han sidder jo lige der?’ og pegede på stolen ved siden af os.

9) I et forsøg på at vise sin kærlighed til sin far, sagde vores søn en dag. ‘Far, jeg elsker dig så meget at jeg vil skære dit hovede af og hænge det i en snor, så jeg altid kan se på dig’

10) Da vi var små, havde min lillesøster en virkelig underlig ide med at spytte når vi gik i seng. Jeg spurgte hende hvad det lige var hun lavede. ‘Spytter på de tågede mennesker. Så forsvinder de’. Jeg var ved at dø af skræk, og sov hos mor og far en hel uge efter.