Tandlæger er måske ikke noget man forbinder med gode nyheder, glæde eller andre lignende ord. Men ikke desto mindre så synes vi faktisk, at det her er noget, der er værd at dele med jer.

For nylig skulle jeg nemlig til tandlægen. Og jeg ved godt at det er hammerdyrt. Derfor skal jeg også være den første til at indrømme, at jeg nok trækker den lidt længere end jeg burde.
Men så fortalte en af mine veninder mig om ‘Godt Smil’ der er en billig tandlæge i Odense, blandt andet. De har efterhånden afdelinger i rigtig mange byer.
Jeg tog turen dertil, og blev meget positivt overrasket over hvor billigt det var, i forhold til den pris jeg havde frygtet.

Så uanset om du er på jagt efter tandlæger eller en tandtekniker i odense så er Godt Smil altså virkelig værd at undersøge inden.

tandlæge i odenseDerfor er de billigere

Godt Smil har gjort det muligt at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en lavere pris, end du måske er vant til. Samtidig har vi markedets nyeste udstyr, der giver vores patienter en række fordele. Dem vil vi gerne dele med dig.

Manglende konkurrence inden for tandlægebranchen i Danmark har længe resulteret i høje priser på tandbehandlinger. Konsekvensen har været, at mange danskere har fået udført deres tandbehandling i enten Tyskland eller Sverige.

Hos Godt Smil har vi truffet et afgørende valg om at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Klinikkernes priser er op til 40% lavere end gennemsnittet i Danmark, og matcher prisniveauet i Tyskland og Sverige. Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler, højteknologisk udstyr, samt anvendelsen af vores eget dentallaboratorium i Højbjerg.

billig tandlæge i odenseJeg blev faktisk så positvt overrasket over denne tandlæge odense at jeg overvejer at få gjort noget ved mine meget skæve tænder, som jeg i mange år har været ked af. Godt Smil tilbyder nemlig også tandregulering til rigtig fine priser. Hos Godt Smil har de blandt andet et system der hedder in-line skinner, til tandregulering. Det er en slags usynlig bøjle – for ærlig talt, en togskinne i min alder ville måske få mit 7-årige barn til at synes jeg var maxpinlig.

Hermed en virkelig god anbefaling sendt videre. Husk Godt Smil næste gang du vil spare penge på tandlægeregningen og leder efter en billig tandlæge i Odense, blandt andet.