Lækker og børnevenlig aftensmad, der passer sig selv.

Du skal bruge:
Kyllingelår
170 g kyllingelår
1 tsk olivenolie til stegning
salt og peber
timian
50 g knoldselleri
100 g kartofler
50 g persillerod
50 g pastinak
50 g gulerod
1 tsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Kyllingelår – Sådan gør du:
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad smurt med olie ogkom salt og peber over. Skyl og slyng timian og pluk overkyllingelårene – gem lidt til pynt.

Sæt fadet i ovnen ved165° i 45 minutter.

Grov rodfrugtmos – Sådan gør du:
Skræl og skyl alle rodfrugterne og kog dem møre. Hældkogevandet fra og mos de møre rodfrugter groft. Smagmosen til med olie, salt og peber.

Opskrift fra Vægtkonuslenterne
Billede af Stine Christiansen & Sara Toft Jessen