Kyllingespyd med blomkålssalat er en super nem og lækker ret, der passer både voksne og børn. Den lækre friske blomkålssalat minder lidt om sommer. Og dine børn vil med garanti elske de lækre kyllingespyd.

Det er ikke altid lige nemt, at få børnene til at spise den aftensmad der bliver serveret. Men man kan faktisk godt peppe helt almindelige retter lidt op, så ungerne synes det bliver sjovt.
Her er det fx. et helt almindeligt kyllingebryst, skåret i tern og sat på et spyd. Meget sjovere at spise.

Ingredienser:

  • Kyllingefiler
  • Blomkål
  • Tomat
  • Agurk
  • Spinatblade
  • Persille
  • Mynte

Marinade:

  • Østerssauce
  • Citronskal & saft
  • Ingefær
  • Soyasauce
  • Salt & peber

Dressing:

  • Olie
  • Citronsaft
  • Salt & peber

Rør en marinade af østerssauce, citronskal, lidt revet ingefær, sojasauce og citronsaft. Krydr med salt og peber. Læg fileterne i marinaden, og lad dem trække på køl i 30 minutter.

Træk fileterne på spyd, og grill dem på alle sider, til de er møre. Skyl og riv blomkålen groft, eller kør den i en minihakker. Skyl og skær tomat og agurk i små tern. Fjern eventuelt kerner. Hak spinatblade fint.

Rør en dressing af olie og citronsaft, og vend med blomkål, tomat, agurk, spinat, persille og mynte. Krydr med salt og peber.

Servér kyllingespyd med blomkålssalat og se dine børns glade øjne, når de får serveret lækre hjemmelavede kyllingespyd.